Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Bolondok hercege" by Mark Lawrence # eBook PDF Kindle ePub Free

Bolondok hercege

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Bolondok hercege
  • Author : Mark Lawrence
  • Release Date : January 08, 2014
  • Genre: Fantasy,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 5898 KB

Description

Mark Lawrence egy Ășjabb trilĂłgia erejĂ©ig visszatĂ©r a SzĂ©thullott Birodalomba, hogy ezĂșttal egy kevĂ©sbĂ© ambiciĂłzus hercegrƑl regĂ©ljen… 


A vörös kirĂĄlynƑ öreg mĂĄr, de a SzĂ©thullott Birodalom kirĂĄlyai Ă­gy is mindenki mĂĄsnĂĄl jobban tartanak tƑle. LegfĂ©lelmetesebb fegyvere a titokzatos NĂ©ma NƑvĂ©r, akit senki sem lĂĄthat, de a nevĂ©t rettegve emlegetik. 


A kirĂĄlynƑ unokĂĄja, a gyĂĄva Ă©s rĂ©szeges nƑcsĂĄbĂĄsz, emellett szenvedĂ©lyes szerencsejĂĄtĂ©kos Jalan Kendeth herceg mindössze tizedik az öröklĂ©si sorrendben, ĂĄm tökĂ©letesen elĂ©gedett jelentĂ©ktelen szerepĂ©vel. 


A NĂ©ma NƑvĂ©r ĂĄltal ĂĄllĂ­tott halĂĄlcsapdĂĄbĂłl megmenekĂŒlve sorsa összefonĂłdik Snorri ver SnagasonĂ©val, az ĂĄdĂĄz viking harcosĂ©val. Hogy megtörjĂ©k a kettejĂŒket egymĂĄshoz bĂ©klyĂłzĂł varĂĄzst, Ăștnak indulnak a SzĂ©thullott Birodalmon ĂĄt a jeges Ă©szak felĂ©. A Holt KirĂĄly bĂ©rencei elƑl menekĂŒlve szĂĄmtalan veszĂ©llyel, kĂ©szsĂ©ges nƑkkel, Skilfarral, a jĂ©gboszorkĂĄval, sƑt, mĂ©g egy Jorg Ancrath nevƱ jöttment herceggel Ă©s bandĂĄjĂĄval is talĂĄlkoznak. 


Ám Jalan csak egyetlen dologra vĂĄgyik: szabadulni SnorritĂłl, mielƑtt a viking ĂłriĂĄs kĂŒldetĂ©se sikerrel jĂĄr, Ă©s vĂ©gre farkasszemet nĂ©zhet ellensĂ©geivel a Fekete ErƑdben, a MetszƑ JĂ©g peremĂ©n. 


A regĂ©nyt a szerzƑ elƑzƑ mƱveihez hasonlĂłan a neves mƱfordĂ­tĂł Gy. HorvĂĄth LĂĄszlĂł (GĂ©pnarancs, A hobbit, Pi Ă©lete, stb.) ĂŒltette ĂĄt magyar nyelvre.


Download Books "Bolondok hercege" PDF ePub Kindle